ESPRESSO
1. Espresso
(Aksamitna i oryginalna włoska kawa)
2. Espresso Doppio
(Podwójne espresso)
3. Espresso Americano
(Espresso z dodatkiem gorącej wody)
4. Espresso Macchiato
(Espresso z gęstą mleczną pianką)
5. Espresso Con Panna
(Espresso ze świeżą bitą smietaną)
6. Espresso Affogato
(Espresso z gałką lodów waniliowych)
MLECZNE NA BAZIE ESPRESSO
1. Cafe Cappuccino
(Kawa espresso ze spienionym gorącym mlekiem)
2. Caffe Latte
(Kawa espresso z dużą ilością gorącego mleka)
3. Cafe Mocha
(Mleczna kawa z dodatkiem czekolady i bitej śmietany)
4. Cafe Latte Macchiato
(Kawa złożona z warstwy mleka, espresso i puszystej pianki)
5. Cafe Latte z dadatkiem syropu
(Kawa espresso z dużą ilością gorącego mleka oraz do wyboru syrop smakowy :kokosowy, waniliowy, orzechowy)
LODOWE
1. Latte Frappe
(Mrożona mleczna kawa z bitą śmietaną)
2. Cold Mocha
(Mrożona mleczna kawa z czekoladą i bitą śmietaną)
3. Frappe Vanille
(Mrożona mleczna kawa z lodami waniliowymi i bitą śmietaną)