Dania obiadowe

1. Karkówka z grilla – 20zł
Karkówka z grilla na bułce czosnkowej z frytkami, surówką i sosem czosnkowym.

2. Grillowany filet z kurczaka – 20zł
Grillowany filet z kurczaka na bułce czosnkowej z frytkami, surówką i sosem czosnkowym.

4. Makaron ravioli w sosie szpinakowo-śmietanowym – 30zł
Ręcznie robiony makaron nadziewany mięsem wołowo-wieprzowym podawany z sosem szpinakowo-śmietanowym

5. Kurczak panierowany – 20zł
Panierowany filet z kurczaka z frytkami i surówką.

6. Schabowy – 20zł
Panierowany kotlet schabowy z frytkami i surówką.

7. Rolada wieprzowa z kluskami i czerwoną kapustą – 27zł
Rolada wołowa/wieprzowa z kluskami i czerwoną kapustą.

Dodatki

1. Pieczywo czosnkowe (porcja 3szt) 4zł
2. Frytki (porcja 200g) 4zł
3. Kluski śląskie (porcja 250g) 4zł
4. Surówka (porcja 200g) 3zł